Naša priča

O restoranu tabor

Restoran Tabor

Naša priča

Od 2015

"Neka vaša hrana bude lek, a vaš lek vaša hrana"

- Hipokrat

Za sve one koji poštuju i čuvaju tradiciju i uživaju u domaćim jelima, mi smo prava oaza hedonizma. Prosto, niko ne ostane ravnodušan posle prve posete nama, i uvek se sa oduševljenjem vraćaju na još jednu turu izvrsne hrane i vesele atmosfere.

Naš pristup

UVEK SVEŽI SASTOJCI

Ovde u restoranu Tabor radimo samo sa najboljim dobavljačima hrane poput malih porodičnih farmi, osiguravajući da uvek imamo najbolje i uvek sveže sastojke. Naći ćete veliku raznolikost jela napravljenih da zadovolje bilo koji ukus, od odreska, raznih prirodnih supa, testenina, salata...

Restoran Tabor

Unutrašnji i spoljašnji trepezarijski prostor

Udobno za vaše uživanje

Restoran Tabor
Restoran Tabor Kragujevac

Unutra

Topla atmosfera

Ugodna i prijatna atmosfera u Kragujevcu. Restoran Tabor nudi 50 mesta za sedenje, u etno stilu koji će vašu trpezariju učiniti izvrsnom i prijatnom. Pažljivo odabrana muzika i pametna dizajn enterijera učiniće da se osećate kao kod kuće. Možete probati bilo koje vino iz naše ponude u našem degustacijskom baru, pa ako vam treba više mesta za vašu proslavu, jednostavno nam pošaljite e-mail ili nas pozovite telefonom.

Rezervišite mesto

Bašta

U etno ambijentu

Naši kuvari za Vas spremaju mnoge ukusne specijalitete, naš meni je širok i za svakoga ima po nešto. Iskusni kulinarski majstori za Vas spemaju jela nezaboravnog ukusa koji oduševljavaju i najveće gurmane. Na Vašem tanjiru će se pronaći jelo koje pleni ukusom i mirisom, a iz menija izdvajamo jaretinu ispod sača, vrhunski dimljeni vrat i domaću kobasica. Tajna su najsvežiji i najkvalitetniji sastojici kao i ljubav i pažnja sa kojom su obroci spremljeni.

Rezervišite mesto
Restoran Tabor Kragujevac

Naša najvrednija imovina

UVEK PRIJATELJSKO I PROFESIONALNO OSOBLJE

Restoran Tabor
Restoran Tabor


Šta kažu naše mušterije

Posetite nas

naša lokacija

Restoran Tabor

Kragujevac

  • Bregalnička bb
  • Kragujevac, Srbija
RADNO VREME::
  • Pon - Pet: 08:00 - 23:00
  • Sub - Ned: 10:00 - 01:00
KONTAKT:
  • + 381 34 34 08 38
  • info@restorantabor.rs

Rezervacija

Rezervišite vaše mesto